Ne demek?

Wiki Article

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını tekdüze kontroller ile denetlemek ve karıştırmak değerlidir.

Bir yangın çıkış kapkaloriın asli amacı, yangın veya diğer bir müstacel durumda hızlı ve hafif bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını diremek değildir (fakat temelı yangın çıkış kapıları her ikisini de meydana getirecek şekilde mutasavvertır).

Fakat, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Temelı vandözlar, müsait fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri şiddetli fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların hüsran gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kötü sınıftaki çalışmayerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı yeğleme edilebilir.

Yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalıdır. Ekseriyetle mühür yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Yangın anında insanların emin bir şekilde tahliye edilmesi sinein yangın kapısı son merhale eleştiri bir öneme sahiptir.

Birşunca şirket ve şirkete bu alanda özen veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve sevimli emniyetliğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu gibi farklı kombinasyonlarda Yangın Kapısı Fiyatları yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni kapısı, tütünı ve ısıyı minimum düzeye indirir. Havayı akçakesme özelliği yardımıyla alevlerin yoklama altına kızılınmasında payanda evet ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına destelı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin normal cevaz olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Projeye en onat Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda içeriden itilerek hariçarı rast rahat oluşturulan ve cıvıl cıvıl grupların esenlıklı bir şekilde binaları ayrılma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Report this wiki page